beterebanen

beteredienstverlening
U heeft personeel nodig. Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang. De steeds grilligere markt maakt snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk. Flexibele arbeid is hiervoor dé oplossing. Maar ook andere ontwikkelingen vragen om een flexibele personeelscapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.

betere communicatie

 

 

Betere Banen is geen gewoon uitzendbureau maar een franchiseformule. U werkt met locale en ervaren ondernemers die in uw stad of regio hun eigen vestiging runnen. Professioneel georganiseerd  staan we garant voor de beste service en dienstverlening.

  • Geen ‘negen-tot-vijf van maandag t/m vrijdag’ –mentaliteit
  • Geen continu wisselende contactpersonen
  • De beste waarborg voor continuïteit in levering en commitment
  • Volwassen consultants met meerjarige ervaring en specifieke kennis van doelgroepen en marktsectoren

betere in house

Onze inhouse -service is de overtreffende trap van de flexpool en biedt u het maximum aan gemak, zekerheid en continuïteit. We worden als het ware uw eigen medewerkers in uw eigen huis. Een toegewijd en ervaren team dat 24/7 zorg draagt voor uw flexibele personeelsplanning en bemanning. Korte lijnen, direct inzicht in bezettingsgraad en productiviteit en dus ook in kosten. Zo hebt u altijd de handen aan het stuur.

waar spreken we af

Goed om te weten met wie u zaken doet. Bij Betere Banen werken we met 100% inzet en passie voor zowel onze klanten als kandidaten. Goed werkgeverschap staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Afspraak is afspraak, klare taal, op elkaar kunnen rekenen. Dat kunt u van ons verwachten, doen wij dat op onze beurt ook van u. Lopen zaken niet 100% gesmeerd? Laat het ons meteen weten want bij ons telt de oplossing, minder het probleem. Dat is de betere mentaliteit van Betere Banen. Hebben we een match?